Sherbourn PA 2-250 effekt forsterker

Sherbourn effekt forsterker er diger.

 

Sherbourn effekt forsterker med 250 Watt x 2.

Jeg ønsket mer effekt i kinoen, min bl.a. For å drive senterhøytaleren min bedre sammen med de store front høyttalereerne mine.

Det jeg ikke regnet med var hvor svær denne effekt forsterkeren er. Tørr ikke sette den opp på de glass hyllene jeg bruker til anlegget. Men lar den stå,på gulvet ved siden av. Har endret dette og nå står den nederst, det går grisefint. Glass hyllene tåler mer en jeg trodde. 😎

 

Innbilning, antakelig men det virker som en del detaljer trer betraktelig bedre fram her nå på CD avspilling. Med receiveren i pur direkt, er ikke bassen like fundamental som med subb tilkoblet. Men absolutt tilstrekkelig til stede og kanskje på enkelte innspillinger mer korrekt? Jeg har ikke prøvd å spille grisehøyt ennå, men tror sikkert ørene mine gir seg lenge før forsterkeren.

På surroundlyd og her har jeg først og fremst prøvd meg på Dire Straits sin SACD. Med Thule koblet til senterhøytaleren. Det kan virke som at receiveren har fått masse ekstra krefter. Bakhøytalerne drives rett og slett bedre, som om Yamaha 3067(nå er det Denon 4520 som takler lyden i surrond enda bedre) har bedre overskudd til dem nå. I tillegg føler jeg at senteret er mer fremtredende. Justerte ned et hakk på level nivå på senter i receiveren sitt høyttaler oppsett. Ingen tvil om at senterhøytaleren(og jeg har en stor en) har sugd mye krefter ut av receiveren. Nå har den bare 6 små høytalere å drive og gjør dette veldig bra.

Alt i alt ikke så dumt med ekstra krefter til receiveren. Bedre med mer effekt enn evt versting receiver. Viktigere med god surroundlyd prosessor og det man vil ha av ekstra funksjoner. 

😋

Får skaffe flere bilder etter vært.