Sony VPL-HW55ES Projektor

Ny PJ fra Sony

Ny projektor til meg fra Sony. Den er kalibrert profesjonelt for; kveld, dag og 3D. Dette er ikke noen test på denne PJ. Jeg har kjøpt den og som bruker kan jeg alltids nevne noen ord om hva jeg personlig, helt subjektivt, syns

 

Alt er pent pakket inn i esken når den kommer.

Jeg viste ikke om den medfølgende konneksjon kabelen for RF 3D ville virke med min JVC 3D sync transmitter for RF signaler. Men jaggu gikk det ikke an. Om det virket, ja det ble da 3D bilder med JVC brillene jeg hadde fra før. Artig for meg. Men etter å ha prøvd 3D brillene og IR signalet fra projektoren så fungerer dette utrolig mye bedre. Det er vel kalibrert slik. I alle fall ble jeg positivt overasket.

 

Sony sine 3D briller

Flotte briller som fungerte overraskende bra i 3D. Ikke var IR signalet så forstyrrende heller i forhold til når man ønsker å bruke fjernkontrollen for å styre andre elementer i hjemmekino elektronikken

Innholdet i esken, inkluderer proff kalibrering skjemaer. To IR briller fulgte med som standard.

Plugge inn alt for så å starte opp projektoren. Tro meg når jeg sier at det er godt den blinker litt med noen lys i front når den slår seg på, ellers er det umulig å si om den har slått seg på før bilde kommer fram på lerretet. Så stille er den. Må helt fram til maskinen og legge øret inntil for å høre litt sus fra den. Imponerende stille.

 

Inngangene finner du på venstreside av projektoren. Det er selvsakt HDMI som gjelder. 

Dessverre er det lite som er motorisert på denne. Alt må stilles inn ved å vri på linse og et par hjul oppå toppen av projektoren, for å tilpasse bildet til lerretet. Det inkluderer zoom og fokus. Men det er uansett lett å flytte bilde horisontalt og vertikalt for å tilpasses lerretet.

3D bilde som tegnes opp ved hjelp av RF signaler og mine 3D briller fra JVC er imponerende morsomme fra filmen "Despicable Me2". Med IR brillene som fulgte med projektoren så ble det faktisk enda bedre, spesielt dobbelt bildene er en saga blott.

 

Fin Projektor

Konklusjon:

Dette er en meget bra 3D Projektor som er kalibrert profesjonelt av eget firma/person. Det fulgte med en masse ekstra utstyr for å kunne evt IR/RF sende 3D signalet. Den har en spesiell kjølemodus som skal øke levetiden på lampen. I det hele tatt et godt kjøp. 3D via IR brillene til Sony var faktisk bedre enn 3D brillene til JVC.